Akupunktur och TCM Kungsbacka

Bekräftad listning, uppdaterad den den 22 augusti 2019

Driftstimmar

måndagStängd
tisdagti
14:00 – 18:00
onsdagon
10:00 – 18:00
torsdagto
14:00 – 18:00
fredagfrStängd
lördagStängd
söndagStängd
Closed.
Öppnar i  16 h 41 min.
16 h 41 min

Profil

Hos Akupunktur och TCM Kungsbacka erbjuds olika behandlingsmetoder för att återskapa hälsan och balansen. Akupunktur, Öronakupunktur, Zonterapi, Gua Sha (kinesisk skrapmassage), Akupressur, Meridianmassage och Koppning kan både behandla och förebygga många sjukdomar och smärttillstånd, akuta så som kroniska.
Några behandlingsområden är exempelvis smärtor, allergier, inflammationer, hormonella obalanser, stressrelaterade sjukdomar och tillstånd som oro, ångest och depressioner samt sömnsvårigheter. Många väljer Akupunktur eller nållösa behandlingar inom Traditionell Kinesisk Medicin TCM för dess stärkande effekt på allmäntillståndet eller som effektiv stöd när man vill gå ner i vikt.
Som diplomerad akupunktör och medlem i Svenska akupunkturförbundet använder man endast engångsnålar och är ansvarsförsäkrad.


Detaljerad beskrivning
Målsättningen är att genom olika behandlingsmetoder i Traditionell Kinesisk Medicin hjälpa fler människor att må bra.

Traditionell Kinesisk Medicin TCM är ett av världens äldsta medicinska system och kan både behandla och förebygga många sjukdomar och smärttillstånd, akuta såsom kroniska.
TCM bygger på en grundläggande tanke om att kroppen oavbrutet strävar efter hälsa och att vi på olika sätt kan hjälpa den att nå balansen igen.

Eftersom kinesisk medicin och akupunktur påverkar hela kroppen är behandlingsområdena många och gäller såväl kroppslig som själslig ohälsa. Några behandlingsområden är exempelvis smärtor, allergier, inflammationer, hormonella obalanser, stressrelaterade sjukdomar och tillstånd som oro, ångest och depressioner samt sömnsvårigheter. Många väljer akupunktur för dess stärkande effekt på allmäntillståndet eller som effektiv stöd när man vill gå ner i vikt.

Eftersom dina besvär är unika för dig skapas alltid en individuell behandlingsplan för just dina åkommor. Därför görs en noggrann genomgång av hälsotillstånd, livsstil och matvanor innan behandlingsstart.

I behandlingsutbud ingår utöver akupunktur även akupressur, gua sha (kinesisk skrapmassage), koppning, meridianmassage, fotzonterapi och öronakupunktur/öronfrön. För den som är nålrädd finns det att välja bland de nållösa behandlingsalternativen.

Som medlem i Svenska Akupunkturförbundet använder man endast engångsnålar och är ansvarsförsäkrad.
Nyckelord:
Akupunktur, Zonterapi, Viktminskning, Kroppsvård, Akupressur, Öronakupunktur, Kinesisk Skrapmassage, Meridianmassage
Tjänsteområde
Kungsbacka, Göteborg, Halland, Västra Götaland
Talade språk
Svenska, Tyska, Engelska, Franska,

Bedömningar

Bli den första att skriva en recension för Akupunktur och TCM Kungsbacka!

Dela erfarenheter!